DBabble Administrator-Hilfe

DBabble Administrator-Hilfe ist nicht auf diesem Server hinterlegt. Sie können diese über Netwin's Web-Seite aufrufen indem Sie einen der Links, unten anwählen.
  1. Netwin's DBabble Server Home Page
  2. Netwin's DBabble Server Manual
  3. Netwin's DBabble Server Download
You can perform server administration for this server at http://discuss.softvelocity.com:8132/admin

Powered by Netwin's DBabble secure chat, instant messaging and discussion server software
Netwin -- Server Software DNews -- UseNet News Server Software SurgeMail -- Mail Server Software
WebMail -- Web Mail Client SurgeFTP -- Ftp Server Software DBabble -- Chat Server, Instant Messaging, Discussions / Forums